Curriculum

Schermafbeelding 2016-06-13 om 15.11.49Als schrijver, organisator, bestuurder of technisch medewerker werk ik samen met kunstenaars, culturele organisaties, natuurorganisaties, overheid en sponsoren. Dat begon in 1994 met Warmtebron: i.s.m. beeldend kunstenaar Rob Walters, Publex Amsterdam, stichting Zuid-Hollandse Cultuursteden, Cultuurstad Gouda en Energie bedrijf Midden-Holland.

Daarop volgden tentoonstellingen en projecten voor en met onder meer Kunstcentrum Burgvliet (nu Firma Van Drie), MuseumgoudA, Ruim 1:10, het Architectuurcentrum grAp, E. Cammenga, Manja Kindt en Monica Overdijk.

Daarnaast werk ik samen met verschillende kunstenaars aan publicaties en optredens waarbij mijn eigen werk centraal staat.

Als natuurliefhebber en fervent vogelaar was ik actief bij de gierzwaluwwerkgroep in Gouda. Momenteel ben ik betrokken bij de tellingen voor de vogelwerkgroep Amsterdam ten behoeve van de nieuwe vogelatlas. Sinds mei 2019 ben ik voorzitter van het bestuur van de KNNV | Vereniging voor veldbiologie, afd. Amsterdam.